Új jelszó kérése
Termékajánló
Termék részletek


Rosewood NCT VII

Rosewood NCT VII
60 000 Ft

Stiga ütőfa
  • Nyélforma: master,vékony,konkáv

    STIGA Rosewood ütőfa – Ahol az Emberi Tudás és a Természet egymásra talál

    A Rosewood NCT 5 és a Rosewood NCT 7 a jelenlegi ütőfa készítés csúcsát jelentik. A STIGA harmonikus egységbe hozta ebben az új szériában az ütőfák oly jellemző tulajdonságait, mint a sebesség, a súly, a rugalmasság, továbbá a róluk elpattanó labda röppályájának ívét és hosszát Stiga Rosewood NCT VII ütőfaegy verhetetlen receptben. A tervezés és a gyártás során a Stiga mérnökei folyamatosan kikérték a STIGA éljátékosok és a kínai válogatott tagjainak véleményét, akikkel egyeztetve sikerült létrehozni egy olyan szériát, amelynek ütőfái minden igényt kielégítenek. A Rosewood ütőfa minden rétegét gondosan kézzel válogatják, hogy a különböző faalapanyagok lehető legjobb minőségű rostjai alkothassák az egyedülálló rétegeket. A Rosewood ütőfák egy kicsit puhábbak mint az Ebenholz ütőfák, de szintén a kemény ütőfák közé tartoznak. A Rosewood NCT ütőfák elkészítése során felhasználásra kerülő jó minőségű faalapanyagok ritkák, s ezért az elkészítése időrabló és munkaigényes feladat. De a végeredmény értékálló alkotás!

    A Rosewood ütőfák egyedi és különleges összetétele teljesen új formula, amelyben egyesül a STIGA mérnökeinek szakértelme és a STIGA legfejlettebb technológiája, az NCT (Nano Composite Technology), s ezért minden bizonnyal az egyik legkeresettebb újdonságai lesznek a 2010-es őszi szezonnak.

    Rosewood NCT 7 ütőfa azok számára ajánlható, akik a gyors, támadó ütéseik mellé igénylik az érzékenységet, a pontosságot és a röppályát. A z ütőfa kiváló minőségű rózsafa rétegek (7) egyedi kombinációja, amely a kézművesség és a fejlett hajlítási technológiának köszönhetően, a lehető legnagyobb találati felülettel (“sweet spot”) bír, róla a labda magas ívű röppályán és nagy erővel csapódik az ellenfél oldalára. A Rosewood NCT 7 mindezek mellett maximális pontosságot is lehetővé tesz a különböző sebességű és pörgetésű ütések esetében

  • Cikkszám
    16310
Webáruház készítés