Új jelszó kérése
Termékajánló
Termék részletek


Xiom Vega Asia

Xiom Vega Asia
13 500 Ft


Xiom Vega Asia borítás

A Xiom Vega Asia borítás a legkiegyensúlyozottabb tulajdonságú, gyorsabb változata a Vega szériának.
Az új Hyper Elasto gumilap, mely természetes gumiból épül fel, a legjobb hatással képes a labdát megpörgetni, a legfejlettebb technológiát képviselő Carbo Sponge (fekete szivacs) példátlan jó hatásfokkal adja tovább az energiát.
A befelé forduló szemcsék új koncepció alapján kapták egyedi elrendezésüket, az eredmény egyedülálló katapult hatás.
Összehasonlítva a család csúcsmodelljével a Vega Pro borítással, a Vega Asia lágyabb, gyorsabb és kiegyenlítettebb a tulajdonságait tekintve.
Nagyobb a háló feletti biztonsági zóna (Big Window) nagysága, mely minden támadó ütést biztonságosabbá tesz, és még agresszívabbá. A kitűnő összhang a gyorsaság, a pörgetés és az irányítás között a játékos teljesítményt egy még izgalmasabb és tisztán dinamikus szinte emeli.

Technológiák:
Carbo Sponge: a fekete szivacs színe nemcsak egy izgató szín, hanem a legfejlettebb technológia szimbóluma.
A Carbo Sponge összehasonlíthatatlanul hatékonyabb az energia átadás során más szivacsokhoz képest, mert a szivacs új szerkezete és karbon összetétele sokkal kevesebb energiát veszít el a labda becsapódásakor létrejövő deformálódás, majd az azt követő visszaállítódás (kilövés) során.
Vagyis a Carbo Sponge sokkal több energiát közvetít a labda megütésekor, mint a régebbi típusú borítások, végső soron nagyobb labda gyorsaságot hozva létre.
A fekete szivacsnak azonban a nagyobb gyorsaságon kívül van még egy figyelemre méltó előnye, a leheletnyivel könnyebb súlya.

Két típusa van a szivacsnak:
- félkemény: a Pro és az Asia borítások alatt található
- félpuha: az Europe és Omega IV Elite alatt található (Vega Elite puhább szivaccsal kapható!)

Hyper Elasto gumilap: a német fejlesztésű TENSOR technológián alapul. A gumilap felszíni rétege kaucsuk alapú, s legfőbb jellemzője a tapadás, a labdába való "beleharapás" képessége. A TENSOR technológia alkalmazásával a gumilap sokkal több energiát képes átadni, mint a korábbi fejlesztésű gumilapokkal elérhető volt. A Hyper Elasto típusú borítással a labda megütése olyan, mintha először a borítás mélyen magába akarná szívni a labdát, hogy aztán azt erőteljes pörgéssel fújhassa ki magából. Minden könnyedén, erőlködés nélkül történik és a játék a legnagyobb élményt nyújtja. A korábbi fejlesztésű, beépített gyorsragasztó hatású borításokhoz képest a Hyper Elasto borítások élettartama sokkal hosszabb.
Lifetime: a Hyper Elasto gumilap további előnye, amely a legújabb TENSOR technológián alapul, a megnövekedett tartósság és élettartam. Mostanáig a TENSOR technológiával készült gumilapok, amelyek tartalmazták a gyorsragasztós hatást anélkül, hogy szerves oldószert alkalmaztak volna annak létrehozásában, rövid élettartammal bírtak a gyorsragasztós hatás miatt. Mostantól ez a probléma is kiküszöbölődött. Az új XIOM széria családok, mint az Omega IV és a fölött, a Sigma és a Vega családok esetében az élettartam jelentősen javult.
  • Szín: piros, fekete
    Szivacsvastagság: MAX
  • Cikkszám
    27112
Webáruház készítés